Nya upplagan publicerad

Nu är nya upplagan publicerad! Den innehåller allt material från de båda första utgåvorna i omarbetad och uppdaterad form samt en mängd nytt material, som kommunicerats i förra nyhetsbrevet, så man kan säga att det är tre böcker för priset av en. Boken innehåller totalt 397 sidor inbunden med hårdband.

Det nya materialet är en encyklopedi med ca 500 centrala ord där varje ord kommenterats med en kort analys hur monetärdemokratin kommer att påverka.

Priset i internetbokhandeln ligger runt 285 kr med en leveranstid på 5-8 dagar men det går också bra att beställa direkt från förlaget för 270 kr fraktfritt. Vill du göra det går det bra att svara på detta nyhetsbrev eller mejla till order@averbis.se. Ange då ditt namn och adress och hur många böcker du vill ha och betala in pengarna till bankgiro 651-1125. Du får bekräftelse via mejl och leveransen skickas omgående så snart vi ser betalningen och upplagan har levererats från tryckeriet, vilket sker inom de närmaste 4 dagarna.

Hoppas denna nya utgåva kan bidra med positiv energi i en orolig värld genom att visa att ett humant samhällssystem faktiskt är möjligt – humanitetens ekonomi.

Trevlig läsning i höstrusket!

About the author: Anders Silverfall

Anders Silverfall är systemvetare (fil.mag.) och har arbetat länge som systemarkitekt inom IT med både privata företag och myndigheter. Han har också ett stort intresse för människans humana drivkrafter. I sitt författarskap förenar han dessa båda ämnen i analyser av samhällssystemet och den värld vi lever i.